DQA Pharma International is de exclusieve distributeur voor
het Biogrund-assortiment voor Algerije.

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar!

BIOGRUND levert hoogwaardige cellulose-ethers voor de farmaceutische en voedingsindustrie. Fijne, homogene mengsels van geselecteerde cellulose-ethers om de gewenste eigenschappen te bereiken zoals viscositeit, vertraagde en gereguleerde afgifte, etc.

 

Filmcoating

Onze portfolio omvat alle momenteel beschikbare filmcoatings voor alle toedieningsvormen (zoals tabletten, mini-tabletten, harde/zachte gelatinecapsules, dragees, korrels, granulaat, deeltjes).

Suikercoating

Van conventioneel tot continu geautomatiseerd. Wanneer het aankomt op esthetiek, glans en goede isolering zijn traditionele suikergecoate tabletten nog steeds zeer populair.

Kleuring

Ons productassortiment omvat een breed kleurenspectrum Afhankelijk van het gekozen pigment of de gekozen verf, stellen we uw gewenste kleur voor de toepassing samen.

Tabletteren

Directe compressie – eenvoudig & snel. Al jaren is het duidelijk dat directe compressie van orale toedieningsvormen steeds populairder wordt.

Hulpstoffen

DQA ondersteunt u meteen vanaf de eerste stap en helpt u om de kansen op de perfecte samenstelling van vaste orale toedieningsvormen te maximaliseren

FILMCOATINGS:

NutraPolish ® Organic

certificaat natuurlijk & biologisch

Ga voor groen! Ga voor natuurlijk! Clean Labelling wordt steeds belangrijker in de sector. Klanten en consumenten letten steeds meer op de lijst met ingrediënten. De sector is daarom constant op zoek naar nieuwe hulpstoffen en ingrediënten om te zorgen voor consumentvriendelijke etiketten.

  • Bio-gecertificeerde en natuurlijke formulering die uw clean-labelstrategie ondersteunen (bijvoorbeeld non-GMO, non-allergeen, EU-biolabel).
  • De doorzichtige filmcoating geeft uw product een glanzender oppervlak.
  • Maakt het tablet beter slikbaar.
  • Verbetert het verpakkingsproces (betere afschuiving, minder stof).
  • Verbetert het uiterlijk van de supplementen (glanzend oppervlak).
  • Geschikt voor voedingssupplementen zoals extracten, vitaminen of mineralen.
Kwaliteit: F *

PDF
FILMCOATINGS:

05 AquaPolish® – Coating voor snelle afgifte

BIOGRUNDs eenstapsfilmcoatingsysteem AquaPolish® zorgt voor een beschermende film op tabletten, korrels, granulaat en capsules en bevordert snelle afgifte Het is een uniek, drooggemalen, homogeen mengsel van geselecteerde filmvormende cellulose-ethers met plastificerende en kleurende additieven.

PDF