Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website, geeft u blijk van uw instemming met de voorwaarden Als u niet instemt met alle voorwaarden, maak dan geen gebruik van deze website!
DQA Pharma International (“DQA Pharma”) kan de voorwaarden te allen tijde aanpassen en bijwerken. Het blijven gebruiken van de DQA Pharma-website (“DQA Pharma Site,” of de “Site,”) betekent dat u die wijzigingen accepteert.

DEZE SITE BIEDT GEEN MEDISCH ADVIES.

De inhoud van de DQA Pharma website, zoals tekst, beeldmateriaal, afbeeldingen en andere materialen die zijn gecreëerd door DQA Pharma of afkomstig zijn van licentiegevers van DQA Pharma, en andere materialen op de DQA Pharma website (collectief: “Inhoud”) zijn alleen bedoeld voor informatiedoeleinden.

ALLE AFBEELDINGEN WORDEN ALLEEN TER ILLUSTRATIE GETOOND. DE DAADWERKELIJKE PRODUCTEN KUNNEN AFWIJKEN DOOR PRODUCTVERBETERINGEN.

De inhoud is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd uw arts of andere professionele zorgverlener als u vragen hebt over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel nooit het inwinnen van professioneel medisch advies uit vanwege iets dat u hebt gelezen op de DQA Pharma website!
Als u denkt dat u een medisch noodgeval hebt, bel dan onmiddellijk uw arts of het alarmnummer. DQA Pharma geeft geen aanbevelingen of goedkeuringen voor specifieke tests, artsen, producten, procedures, meningen of andere informatie die mogelijk wordt vermeld op de website. Het vertrouwen op advies van DQA Pharma, DQA Pharma-medewerkers, anderen die op de Site verschijnen op uitnodiging van DQA Pharma, of andere bezoekers van de website geschiedt enkel op uw eigen risico.