DQA QualiCare: ons assortiment insectenwerende middelen.

DQA QualiCare

  • Zeer effectief
  • Goed voor de huid en het milieu.
  • Veilig voor zwangere vrouwen en jonge kinderen
  • Geurloos

PORTFOLIO INSECTENWERENDE MIDDELEN

DQA QualiCare® Insectwerende middelen

 

Toont alle 3 resultaten

Muggenspray

DQA QualiCare
Muggenspray

Iedereen kent het wel: het irritante gezoem van een mug, net als u bijna in slaap valt. Iedereen kent het wel: het irritante gezoem van een mug, net als u bijna in slaap valt. De ‘dader’ is de gewone huismug

Door verandering van het klimaat zien we steeds vaker andere muggensoorten onze kant op komen. Muggenbeten van die soorten zijn niet altijd ongevaarlijk. Neem de Aziatische tijgermug bijvoorbeeld, of de aedes aegypti (gelekoortsmug) en muggensoorten die malaria kunnen overbrengen. Deze drie soorten hebben beten die mogelijk zeer nare gevolgen kunnen hebben, zoals besmetting met malaria of gele koorts. Gelukkig hebben wij een spray die ons beschermt tegen aanvallen van muggen: DQA QualiCare Muggenspray.

Onze spray is zeer effectief en werkt langdurig, tot wel acht uur lang.

Maar de langdurige werking is niet het enige voordeel. De spray is geurloos; u ruikt hem dus niet als u bijvoorbeeld gaat slapen. De spray heeft ook geen nadelig effect op de huid. Het product is zelfs geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 1 jaar. Niet alleen is onze spray zacht voor de huid, het is ook een milieuvriendelijk product. De spray bevat IR3535 en dit bestanddeel verontreinigt water niet en is onschadelijk voor waterdieren. Het veroorzaakt ook geen ophoping van gifstoffen in het milieu. IR3535 heeft alleen een afwerende werking en doodt insecten niet.

DQA QualiCare Muggenspray: Uw slimme keuze.

Tekenspray

DQA QualiCare
Tekenspray

Een teek lijkt op een klein spinnetje, zie de foto.

In Nederland komen de meeste teken voor in bossen, heidevlakten, duinen, weiden, parken en tuinen. Ze voelen zich thuis tussen hoog gras en bladeren Teken voeden zich met bloed, zowel van mensen als van dieren. In Nederland worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen mensen gebeten door een teek. Zonder dat u het merkt, bijten teken zich vast in de huid en zuigen zich vol met bloed. Meestal is een tekenbeet niet gevaarlijk, maar in 2 procent van de gevallen is een teek geïnfecteerd met de Borrelliabacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt.

Daarom is het belangrijk dat u uzelf beschermt tegen tekenbeten als u door bovengenoemde landschappen wandelt.

Het is raadzaam om dichte begroeiing en laag struikgewas zo veel mogelijk te vermijden. Ook is het belangrijk om een lange broek, lange mouwen en vooral om dichte schoenen te dragen.

Maar u kunt nog meer doen!

Spray DQA QualiCare® Tekenspray op uw huid. Spray DQA QualiCare® Tekenspray op uw huid. Dit is een zeer effectieve en geurloze spray die teken op afstand houdt. Daarbij tast hij de huid niet aan en is hij milieuvriendelijk.

Als u zich goed insprayt, bent u acht uur lang beschermd tegen teken.

DQA QualiCare Tekenspray: uw slimme keuze.

Luizenspray

DQA QualiCare
Luizen spray

Hoofdluizen zijn kleine parasieten die leven op warme en dikbehaarde gedeelten van de hoofdhuid.

De eitjes van luizen worden neten genoemd. Ze zijn ongeveer 1 millimeter groot en hebben een grijswitte kleur of ze zijn transparant. Ze zien er een beetje uit als hoofdroos. Het is belangrijk dat neten snel worden verwijderd. Met uw nagels, bijvoorbeeld.

Iedereen kan met hoofdluis besmet raken, maar vooral kinderen zijn er gevoelig voor. Voornamelijk bij het spelen komen hun hoofden gemakkelijk met elkaar in contact. Een selfie maken brengt ook het risico op besmetting met zich mee. . In die gevallen zetten de luizen de spreekwoordelijke stap en verplaatsen ze zich zo van het ene hoofd naar het andere. Gelukkig kunnen ze niet springen, dus als u voldoende afstand houdt, blijft u in de veilige zone. Ook verplaatsen luizen zich niet via kleding, beddengoed of knuffeldieren.

Hoofdluizen voeden zich met bloed. Ze zijn niet bijzonder gevaarlijk, maar veroorzaken wel ongemak. Ze kunnen veel jeuk veroorzaken. In dat geval gaan vooral kinderen krabben, wat kan leiden tot wondjes die gaan ontsteken.

Daarom is het belangrijk dat u uw kind regelmatig controleert op hoofdluis, zeker als ze terug naar school gaan.

Als u hoofdluis ontdekt, zijn er gelukkig goede producten op de markt om van hoofdluis af te komen.

Toch is voorkomen beter dan genezen: liever houdt u ze buiten de deur.

Precies daarvoor hebben wij een goede oplossing: DQA QualiCare Luizenspray.

Ons product DQA QualiCare Luizenspray werkt effectief en langdurig tot 48 uur. De spray is geurloos, dus niemand heeft er last van.

DQA QualiCare Luizenspray: uw slimme keuze.