Waarom liposomale mineralen

 

 

 

 

 

 

Biologische beschikbaarheid is de mate waarin voedingsstoffen uit voeding en supplementen beschikbaar zijn in de weefsels en bloedbanen.

De liposomale bubbeltjes beschermen de voedingsstoffen tegen de oxidatieve schade die wordt veroorzaakt door vrije radicalen en de blaasjes zorgen ervoor dat de voedingstoffen op de juiste plek terechtkomen door ze af te leveren bij de cellen. Het resultaat is een hogere biologische beschikbaarheid.

Wanneer een traditioneel, niet-liposomaal supplement wordt ingenomen, wordt de werkzame stof (bijvoorbeeld vitamine C) afgebroken tijdens het spijsverteringsproces. De voedingsstoffen worden afgebroken in het maagzuur en de verteringsenzymen en darmmicroben doen hun werk. Het gevolg is dat slechts een klein deel van de voedingsstoffen vrijkomt om door de cellen te worden geabsorbeerd.

Het is daardoor verleidelijk om het traditionele supplement in een hogere dosis te nemen, maar dat kan leiden tot bijvoorbeeld maag-darmproblemen zoals een opgeblazen gevoel, buikpijn en diarree.

Dit is allemaal te vermijden door liposomale voedingssupplementen te gebruiken en tegelijk een hogere biologische beschikbaarheid te hebben.

 

SAMMENVATTEND

Het gebruik van liposomale supplementen kan een groot verschil betekenen voor uw gezondheid omdat ze helpen:

  • De biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen te verbeteren
  • De voedingsstoffen te beschermen tegen de elementen van het maag-darmstelsel
  • De opname en absorptie van voedingsstoffen door de cellen te verbeteren

De potentiële bijwerkingen te minimaliseren die geassocieerd worden met reguliere orale supplementen (tabletten, pillen en poeders). Onze vloeibare vorm van liposomale supplementen is met name geschikt voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van tabletten of capsules.

Deze vorm is ook zeer eenvoudig in gebruik. Voeg het bijvoorbeeld toe aan wat sinaasappel- of appelsap.

Onze liposomale producten bevatten geen magnesiumstearaat, een stof die soms wordt gebruikt in traditionele tabletten. Het nadeel van magnesiumstearaat is dat het de neiging heeft de absorptie van bepaalde voedingsstoffen te verlagen.

Onze premium producten zijn stabiel en zijn twee jaar houdbaar!