DQA QualiCare® Luizenspray

Onze spray is zeer effectief en werkt tot wel 48 uur!

DQA QualiCare® Luizenspray is geurloos, vriendelijk voor huid en vriendelijk voor het milieu.
Alleen voor export.

1 op voorraad

Hoofdluizen zijn kleine parasieten die leven op warme en dikbehaarde gedeelten van de hoofdhuid.

De eitjes van luizen worden neten genoemd. Ze zijn ongeveer 1 millimeter groot en hebben een grijswitte kleur of ze zijn transparant. Ze zien er een beetje uit als hoofdroos. Het is belangrijk dat neten snel worden verwijderd. Met uw nagels, bijvoorbeeld.

Iedereen kan met hoofdluis besmet raken, maar vooral kinderen zijn er gevoelig voor. Voornamelijk bij het spelen komen hun hoofden gemakkelijk met elkaar in contact. Een selfie maken brengt ook het risico op besmetting met zich mee. . In die gevallen zetten de luizen de spreekwoordelijke stap en verplaatsen ze zich zo van het ene hoofd naar het andere. Gelukkig kunnen ze niet springen, dus als u voldoende afstand houdt, blijft u in de veilige zone. Ook verplaatsen luizen zich niet via kleding, beddengoed of knuffeldieren.

Hoofdluizen voeden zich met bloed. Ze zijn niet bijzonder gevaarlijk, maar veroorzaken wel ongemak. Ze kunnen veel jeuk veroorzaken. In dat geval gaan vooral kinderen krabben, wat kan leiden tot wondjes die gaan ontsteken.

Daarom is het belangrijk dat u uw kind regelmatig controleert op hoofdluis, zeker als ze terug naar school gaan.

Als u hoofdluis ontdekt, zijn er gelukkig goede producten op de markt om van hoofdluis af te komen.

Toch is voorkomen beter dan genezen: liever houdt u ze buiten de deur.

Precies daarvoor hebben wij een goede oplossing: DQA QualiCare Luizenspray.
Ons product DQA QualiCare Luizenspray werkt effectief en langdurig tot 48 uur. De spray is geurloos, dus niemand heeft er last van.
Ook is dit product goed voor de huid en vriendelijk voor het milieu.

DQA QualiCare® Luizenspray, uw slimme keuze.

Gebruiksaanwijzing:

Zorg dat er geen luizen aanwezig zijn. Gebruik indien nodig eerst een pediculicide (een luizendodend middel). Breng het product aan op schoon en droog of handdoekdroog haar, dicht bij de hoofdhuid en behandel eerst de nek en achter de oren. Gebruik de spray over het gehele oppervlakte met haar, eigenlijk net als haarspray. Zorg ervoor dat de hoofdhuid en het haar vochtig genoeg zijn. Herhaal na het wassen van het haar Een volwassene moet het product aanbrengen bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Voor uitwendig gebruik. Niet aanbrengen rond de ogen. Bescherm de (ogen van de) kinderen tijdens het aanbrengen. Vermijd het inademen van de spray. Niet aanbrengen op sneeën, wonden of de geirriteerde huid. Gebruik buiten of in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met synthetische materialen. Synthetische materialen moeten tijdens het spuiten worden beschermd.

Dit product wordt meestal 1x per dag aangebracht. Hou rekening met de maximale dosering per dag wanneer u het product opnieuw aanbrengt. Voor volwassenen en kinderen boven de 1 jaar: 3x per dag. Kinderen tussen de 0 en 1 jaar oud: 2x per dag. Opnieuw aanbrengen op droog en schoon of handdoekdroog haar na 2 dagen. Na bijvoorbeeld het douchen of zwemmen opnieuw aanbrengen. Totdat er geen risico op besmetting meer is.