DQA QualiCare® Muggenspray

Onze spray is zeer effectief en werkt tot wel 8 uur.

DQA QualiCare® muggenspray is geurloos, zacht voor de huid en vriendelijk voor het milieu.

Koop dit product direct in onze webshop.

1 op voorraad

Iedereen kent het wel: het irritante gezoem van een mug, net als u bijna in slaap valt. Iedereen kent het wel: het irritante gezoem van een mug, net als u bijna in slaap valt. De 'dader' is de gewone huismug

Door verandering van het klimaat zien we steeds vaker andere muggensoorten onze kant op komen. Muggenbeten van die soorten zijn niet altijd ongevaarlijk. Neem de Aziatische tijgermug bijvoorbeeld, of de aedes aegypti (gelekoortsmug) en muggensoorten die malaria kunnen overbrengen. Deze drie soorten hebben beten die mogelijk zeer nare gevolgen kunnen hebben, zoals besmetting met malaria of gele koorts. Gelukkig hebben wij een spray die ons beschermt tegen aanvallen van muggen: DQA QualiCare Muggenspray.

Onze spray is zeer effectief en werkt langdurig, tot wel acht uur lang.

Maar de langdurige werking is niet het enige voordeel. De spray is geurloos; u ruikt hem dus niet als u bijvoorbeeld gaat slapen. De muggenspray heeft ook geen nadelig effect op de huid. Het product is zelfs geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 1 jaar. Niet alleen is onze spray zacht voor de huid, het is ook een milieuvriendelijk product. De spray bevat IR3535 en dit bestanddeel verontreinigt water niet en is onschadelijk voor waterdieren. Het veroorzaakt ook geen ophoping van gifstoffen in het milieu. IR3535 heeft alleen een afwerende werking en doodt insecten niet.

DQA QualiCare Muggenspray: Uw slimme keuze.

I

Opslag:

Bewaar het product niet lange tijd boven > 40 ° C. Sluit de verpakking goed af en bewaar op een droge en goed geventileerde plaats Neem voorzorgsmaatregelen tegen statische ontlading Spoel overtollige vloeistof niet door de afvoer

 

 

 

 

Dosering:

De spray kan maximaal 3x per dag worden aangebracht voor volwassenen, maximaal 2x per dag voor kinderen boven de 2 jaar oud en één keer per dag voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud. Kant-en-klaar (geen verdunning nodig).

 

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng het product gelijkmatig aan op de onbedekte huid en verdeel de aangebrachte vloeistof met de hand over de huid. Alleen aanbrengen op onbeschermde delen van het lichaam, zoals: armen, handen, benen, voeten en gezicht. Niet aanbrengen rond de ogen. Vermijd het inademen van de spray. Om het gezicht te behandelen, spuit u het afweermiddel op de handpalm en verdeelt u de muggenspray over de huid van het gezicht, waarbij u ervoor zorgt dat u de ogen beschermt. Niet aanbrengen rond de ogen. Vermijd het inademen van de spray. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.
Een volwassene moet het product aanbrengen bij kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken op de handen van kinderen Niet aanbrengen bij wondjes, geschoren of geirriteerde huid. Niet gebruiken onder de kleding. Voor uitwendig gebruik.
De gel opnieuw aanbrengen na het douchen of zwemmen. Pas opnieuw toe met een merkbare afname van de werking en niet later dan acht uur na de eerste keer aanbrengen. Hou tijdens het opnieuw aanbrengen van de spray rekening met de instructies: De spray kan maximaal 3x per dag worden aangebracht voor volwassenen, maximaal 2x per dag voor kinderen boven de 2 jaar oud en één keer per dag voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud.
Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Let op wanneer deze producten gebruikt worden op kinderen Gebruik de producten verantwoordelijk. Mechanische bescherming (kleding, muskietennetten) heeft altijd de voorkeur. Vermijd contact met synthetische materialen. Synthetische materialen moeten tijdens het spuiten worden beschermd. Het gebruik van zonnebrand of cosmetische producten vermindert de effectiviteit van het product. Niet bedoeld voor gebruik op (huis)dieren. Beschermt tot wel 8 uur