DQA QualiCare® Tekenspray

Onze spray is zeer effectief en werkt tot wel 8 uur.

DQA QualiCare® Tekenspray is geurloos, vriendelijk voor de huid en vriendelijk voor het milieu.

Koop dit product direct in onze webshop.

1 op voorraad

In Nederland komen de meeste teken voor in bossen, heidevlakten, duinen, weiden, parken en tuinen. Ze voelen zich thuis tussen hoog gras en bladeren Teken voeden zich met bloed, zowel van mensen als van dieren. In Nederland worden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen mensen gebeten door een teek. Zonder dat u het merkt, bijten teken zich vast in de huid en zuigen zich vol met bloed. Meestal is een tekenbeet niet gevaarlijk, maar in 2 procent van de gevallen is een teek geïnfecteerd met de Borrelliabacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt.

Daarom is het belangrijk dat u uzelf beschermt tegen tekenbeten als u door bovengenoemde landschappen wandelt.
Het is raadzaam om dichte begroeiing en laag struikgewas zo veel mogelijk te vermijden. Ook is het belangrijk om een lange broek, lange mouwen en vooral om dichte schoenen te dragen. Maar u kunt nog meer doen!
Spray de Tekenspray op uw huid. Dit is een zeer effectieve en geurloze spray die teken op afstand houdt. Daarbij tast hij de huid niet aan en is hij milieuvriendelijk.
Als u zich goed insprayt, bent u acht uur lang beschermd tegen teken.

DQA QualiCare® Tekenspray, uw slimme keuze.

I

Opslag:

Bewaar het product niet lange tijd boven > 40 ° C. Sluit de verpakking goed af en bewaar op een droge en goed geventileerde plaats Neem voorzorgsmaatregelen tegen statische ontlading Spoel overtollige vloeistof niet door de afvoer

 

 

 

 

 

Dosering:

De spray kan maximaal 3x per dag worden aangebracht voor volwassenen, maximaal 2x per dag voor kinderen boven de 2 jaar oud en één keer per dag voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud. Kant-en-klaar (geen verdunning nodig).

 

 

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng het product gelijkmatig aan op de onbedekte huid en verdeel de aangebrachte vloeistof met de hand over de huid. Alleen aanbrengen op onbeschermde delen van het lichaam, zoals: armen, handen, benen, voeten en gezicht. Niet aanbrengen rond de ogen. Vermijd het inademen van de spray. Om het gezicht te behandelen, spuit u het afweermiddel op de handpalm en verdeelt u de muggenspray over de huid van het gezicht, waarbij u ervoor zorgt dat u de ogen beschermt. Niet aanbrengen rond de ogen. Vermijd het inademen van de spray. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.
Een volwassene moet het product aanbrengen bij kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken op de handen van kinderen Niet aanbrengen bij wondjes, geschoren of geirriteerde huid. Niet gebruiken onder de kleding. Voor uitwendig gebruik.
De gel opnieuw aanbrengen na het douchen of zwemmen. Pas opnieuw toe met een merkbare afname van de werking en niet later dan acht uur na de eerste keer aanbrengen. Hou tijdens het opnieuw aanbrengen van de spray rekening met de instructies: De spray kan maximaal 3x per dag worden aangebracht voor volwassenen, maximaal 2x per dag voor kinderen boven de 2 jaar oud en één keer per dag voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud.
Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Let op wanneer deze producten gebruikt worden op kinderen Gebruik de producten verantwoordelijk. Mechanische bescherming (kleding, muskietennetten) heeft altijd de voorkeur. Vermijd contact met synthetische materialen. Synthetische materialen moeten tijdens het spuiten worden beschermd. Het gebruik van zonnebrand of cosmetische producten vermindert de effectiviteit van het product. Niet bedoeld voor gebruik op (huis)dieren. Beschermt tot wel 8 uur