DQA QualiSleep®

DQA QualiSleep nighttime siroop: Een selectie van 7 biologisch geteelde kruiden, pure bijenhoning en een lage dosis doxylamine.

 

Alleen voor export.

1 op voorraad

Slaap is één van de belangrijkste aspecten van een gezond leven. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je de volgende dag weer fris bent voor een lange dag. Helaas heeft niet iedereen altijd een goede nachtrust.
Probeer dan onze QualiNight nighttime siroop Want verdienen we niet allemaal een goede nachtrust?!

DQA QualiSleep, uw slimme keuze

 

 

Gebruiksaanwijzing:

Wij leveren u een gekalibreerde lepel om u te ondersteunen bij het innemen van de aanbevolen dosering DQA QualiSleep nighttime siroop.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 dosering van 2 ml, een half uur tot een uur voor het slapen gaan.

Diabetici moeten er rekening mee te houden dat DQA QualiSleep honing en suiker bevat.
DQA QualiSleep is glutenvrij.

Goed schudden voor gebruik.

DQA QualiSleep nighttime siroop kan bijdragen aan: Het in slaap vallen, een nacht doorslapen, slaapproblemen oplossen veroorzaakt door; darmklachten, emotionele klachten, slapeloosheid, onregelmatige diensten, een jetlag of een burn-out

Contra-indicaties en interacties

Gebruik DQA QualiSleep nachtsiroop niet als er een bekende allergie voor doxylamine is of als er een gevoeligheid lijkt te zijn voor doxylamine of een van de andere ingrediënten. Verder mag je DQA Qualisleep niet gebruiken zonder een arts raad te plegen wanneer je last hebt van: Astma, epilepsie, glaucoom, neoplasma in het bijniermerg, prostatomegalie, in de acute fase van een intoxicatie van alcohol, gelijktijdig gebruik van slaap- of pijnmedicatie of de MOA-remmer klasse van antidepressiva.

DQA QualiSleep nighttime siroop mag alleen onder toezicht van een arts worden gebruikt bij: beperkte nierfunctie, hartbeschadiging, hoge bloeddruk, chronische bronchitis en astma, refluxoesofagitis.

DQA QualiSleep nighttime siroop is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.